Retreats

Kontakt

 

Adresse: Birkebakken 8

2840 Holte.

E-mail: pia@piaschirmer.dk

 

Telefon: (+45) 20 26 05 97

Psykoterapeut

 

Yoga, meditation, vandre ture, timer med stilhed og dejlig mad som sammen med yogaen virker udrensende. Især stilhed som er en mangel vare i dagligdagen.

Dette er nogle af mine fokus punkter på de retreats jeg afholder, i det dejlige Sydfrankrig. Jeg afholder ikke kun mine egne retreats, men kan også hjælpe dig, som står og har brug for et sted til din gruppe. Her hjælper jeg med at arrangere og skabe kontakter, samt organisere og koordinere. Så du blot kan ankomme med din gruppe, og være i trygge rammer.

 

 

Retreats

Yoga retreat

 

Return to yourself!

 

Nyd 4 dages Prana Flow yoga på en af de mest energifyldte steder på Jorden. Vi dykker ned i den helt specielle ånd der er på stedet, og tager den helt sanseligt ind gennem yogaens terapeutiske flow. Her er plads og rum til at skærpe energien og blive fyldt helt op med dyb næring og ro.

 

I skønne St. Jeannet, Nice, ligger dette fantastiske sted (privat Shala), med udsigt til havet og det skallede bjerg! Vi sover på et vandrehjem og laver vores yoga praksis overfor i kunsterens Anne Vilsbøl´s smukke hus. Stedet i sig selv indbyder til ro og nærvær. Det er som et pusterum midt på en bjergskråning!

 

2 gange dagligt vil der være yoga; morgen energizer med meditation, mudra, chant og varmende og styrkende yoga flows med masser af Prana til dagen.

 

Aften yoga med bløde fordybende og terapeutiske yoga flows med mudra, chant og meditation. Vi lander blødt i meditation efter en lang shavasana.

 

Yogaen afspejler os selv der hvor vi er, og gennem disse 4 dage vil vi blidt genskabe den dybe kontakt til os selv og vores højeste potientiale.

 

Der er et begrænset antal pladser, da vi ønsker en lille gruppe, hvor der er plads til individuelle behov.

 

Her er masser af tid til fordybelse på og udenfor yogamåtten. Det skallede bjerg og bjergene omkring er magiske at vandre i, samle urter eller opleve de smukke naturlige kilder...... Eller bare hænge ud på vores helt fantastiske sted med den bevægende udsigt, bade i poolen, socialisere eller gå i stilhed......

 

"Lets make (more) memories together!!!"

 

Vi ser frem til at se dig, og en smuk afslappende magisk tid i Nice !!!!

 

 

Om Shanti….

 

Underviser: Kristina Lindberg Vedøe

Kursusleder: Pia Schirmer

 

Ankomst onsdag aften i St. Jeannet kl. ca. 21.15 til inkvartering. Fælleskørsel fra lufthavn kl 20.40. Påregn ca. 100 kr.

Afrejse søndag aften kl 21.25. Denne dag vil der være mulighed for at nå ind til Nice. Der tages forbehold for ændringer.

 

Det skal du gøre for at komme med: Book din plads på info@yogamandala.dk og indbetal depositum på 2.000 kr. på konto 2268 3491 454 031. Opgiv navn. eller MobilePay 25 21 05 85.

Depositum er ikke refunderbart.

 

De resterende 3.500 kr. betales 4 uger før afgang.

Prisen for retreatet inkl. ophold med brunch, undervisning 2 gange dagligt og brug af de dejlige faciliteter på stedet. Bestil flybillet. Fly kan evt. bookes med Norwegian Cph/Nice. Fly koster ca 1.200 kr. tur/retur. Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger m.m.

Familie opstillinger

 

OPLEV 4 DAGE MED FAMILIEOPSTILLING I DET SYDLIGE FRANKRIG.

 

PÅ DISSE DAGE VIL DU STIFTE BEKENDSKAB MED FAMILIEOPSTILLINGER I 4 DAGE.

 

Har du spændinger i kroppen, savner du glæde i hverdagen eller ro i sindet?

- Giv dig selv et tiltrængt boost og kom hjem med ny ENERGI og BALANCE i dit liv.

 

Workshoppen tager udgangspunkt i Systemisk opstilling, som er en metode til at arbejde bevidst med relationer - i dit personlige liv, men også professionelt. Metoden giver dig ny viden om dig selv og den person, du er, når påvirkninger fra din opvækst bliver til valg frem for ubevidste handlemønstre. Den giver dig redskaber til at sortere i uhensigtsmæssige temaer og mønstre, så du får energien og balancen tilbage i dit liv.

Workshoppen afholdes i en smuk, lille bjerglandby i Sydfrankrig - tæt ved Nice. Perfekte omgivelser til ro, fordybelse og udvikling.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i workshoppen.

 

Familieopstillinger bevæger sig med stor hastighed ind over verden. Der er tale om meget kraftfulde og dybe processer, som kan forlæse, transformere og heale de temaer, du har båret på gennem dit liv.

 

EN KROPSLIG FORLØSNING

En familieopstilling er en kropslig og følelsesmæssig her og nu oplevelse. Du får indblik i dit familiesystem, som formentlig har gjort dig til den du er i dag. Og du rejser hjem med ny viden om og indsigt i temaer, som du har båret på i hele dit liv, som i virkeligheden slet ikke er dit.

 

PRAKTISK

Deltagerne bor i et stort hus, 2 dB 1 værl. Til 3 og 1 stort værl. Til 4 med fælleskøkkenstue og tagterrasse. Vi arbejder i et smukt privat atalier/hus som kun ligger få min fra fælleshuset. Der er der mulighed for at opholde sig ved poolen. Slappe af i rolige omgivelser.

Vi arbejder to gange om dagen.

Der vil os blive tid til at vandre i naturen og gå tur i bjergene.

Den lokale by er meget stille og autentisk med dens Franske charme. Der er en lille cafe og restaurant hvor vi vil spise middag sammen.

 

PRIS

5.500 kr, -

- For ophold, the/kaffe snacks alle dage i pauserne.

- Let brunch

- Undervisning af Familie Terapeut Dorthe Ussing og Psykoterapeut Pia Schirmer

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Bank & CVR-nummer

 

Sydbank

Reg.nr.: 8075

Konto nr.: 0001571888

 

Cvr-nr.: 38 88 15 82